HET LEVEN IS MOOI

Al dagen heb ik de behoefte om te schrijven en vast te leggen hoe alles gaat. Hoe fijn ik mijn leven vind en hoe veel er eigenlijk goed is op het moment. Ik hoor je alweer denken: ´Sjezus christus meid, wees niet zo wispelturig´, maar ik kan er echt niks aan doen haha. Het blijft toch telkens weer kriebelen als ik zie hoeveel mensen nog steeds terecht komen op mijn blog en wekelijks lees ik mijn eigen herinneringen terug wat echt zó fijn is. Dus joe-hoe, daar ben ik weer 🙂

IMG_9677

18 mei 2019 besloot ik te stoppen met bloggen en had ik niet meer de behoefte om alles te delen. Ik zat gewoon echt niet lekker in m´n vel en wist niet hoe ik hieruit moest komen. Ik wist niet wat ik wilde, ik wist niet waar ik gelukkig van werd en kon nog steeds niet wennen aan dat het leven soms zo erg veranderd. Nu kan ik je eindelijk zeggen op 19 november 2019, een half jaar later, dat ik mij gelukkiger voel dan ooit. Er is dan ook echt zoveel weer veranderd, maar alleen maar positief… Waar zal ik beginnen?

Ik denk toch wel dat, dat Nick terug is in mijn leven de grootste verandering en verassing is. Na een jaar uit elkaar te zijn geweest zijn we mekaar toch nooit vergeten. Al vanaf mijn 18de was ik samen met Nick en hebben we samen veel meegemaakt. Ook ben ik mij er erg van bewust dat juist in die periode je, jezelf heel erg ontwikkelt en veranderd en het super moeilijk is en zal zijn om met elkaar mee te veranderen op de juiste manier. In die 8 jaar hebben we fouten gemaakt, ruzies gemaakt, het uitgemaakt, aangemaakt, uitgemaakt, aangemaakt, uitgemaakt en in dat ene jaar ben ik mij heel erg gaan beseffen dat een jongen zoals Nick onmisbaar is in mijn leven. Hij zal altijd mijn thuis zijn, degene waar ik 100% mijzelf kan zijn en mij rustig kan krijgen. Nu moet ik je zeggen dat hij ook de enige is die mij echt wóest kan krijgen hahah, maar je weet wat ze zeggen he; ´Je schopt het hardst tegen de mensen waar je het meest van houdt.´ Dus na vele gesprekken hebben we afgesproken om het weer te proberen en het rustig op te bouwen, we zien wel wat de toekomst brengt. We zijn immers toch een stúkje ouder en volwassener 😉

Naast Nick is er nog een super grote verandering geweest en dit hadden mensen echt nooit zien aankomen: Ik ben weg bij Blom!
Na 8 jaar had ik behoefte om iets anders te proberen en aangezien ik druk bezig was met de zoektocht naar wat mij gelukkig maakt dacht ik meteen aan kinderen 🙂 En nee, dan niet aan het moederschap, maar aan de kinderopvang! Binnen een dag was ik aangenomen bij een kinderopvang in de Pijp en ik werk daar nu twee maandjes. En ohhhh, ik vind het zó leuk!!!! Je krijgt zo veel liefde van die kleintjes en zeg nou eerlijk, knuffelen met baby´s is toch het schattigste ever. Ik ben super blij met mijn keuze, al zal er ook altijd een horecatijger in mij schuilen.

IMG_9840

Ook heeft mijn huis een totale make-over ondergaan zoals je ziet! Ik heb weer iets nieuws ontdekt en dat zijn: ´Clean with me´ video´s op YouTube. M´n hele familie dacht dat ik niet goed bij m´n hoofd was, maar mijn god wat word ik daar rustig van haha. Net zoals ´Morning routine´ video´s. Ik zag hoe strak sommige huizen eruit zagen en hoe volwassen of rustig dat stond. Kwam ik aan met m´n oud roze muurtje en blauwe poef. Dus ik rende naar de Karwei en gaf mijn muur een andere kleur. Op het moment ben ik thuis ook bezig met minimalisme (ja ik had weer is een documentaire gezien op netflix) en ben ik super veel aan het verkopen of weggeven. Ik merk erg aan mezelf dat ik rustig word van een opgeruimd en schoon huis, dus hoppa!

IMG_5962

Het enige wat iets minder was, is dat Brookie is overleden 😦
Brookie is altijd al best een zwak katje geweest en haar lichaam had het begeven. Nick en ik waren hier natuurlijk kapot van en hebben even goed een potje lopen janken die dag. Dit was ook één van de redenen dat Nick en ik weer contact kregen ❤ Geluk bij een ongeluk.

Nadat Brody een aantal maandjes alleen is geweest besloten Nick en ik Pixi te verhuizen van Nick naar mij. Pixi is echt een kopie van Brookie, zo leuk! Het voelt ook echt alsof ik mijn kleine familie weer bij elkaar heb ❤ Ze hadden maar een weekje nodig om aan elkaar te wennen en zijn nu al super gek op elkaar. Ik vraag me af of ze door hebben dat ze broertjes van elkaar zijn haha.

DGOD6382

In de zomer heb ik een ervaring meegemaakt voor het leven. Ik ben voor het eerst in m´n eentje gaan vliegen en meteen helemaal naar Amerika. Zoals sommige van jullie weten is dat ik een super erge angst heb om ziek te worden en dat, dat verergerd in een situatie als ik het gevoel heb dat ik niet weg kan of geen controle meer heb. Ik ben mezelf echt tegengekomen tijdens deze reis en heb er veel moeite mee gehad.

Gelukkig bij aankomst was daar mijn moeder om mee te praten, te knuffelen en bij uit te huilen en kon ik beginnen met genieten in Amerika! Het was zo bijzonder om hier te zijn. Zo een andere wereld en je kunt het echt niet vergelijken met hier. Of ik het nou een heel mooi land vond weet ik niet, want alles is zo ver van elkaar en ik miste echt de gezellige eettentjes bijvoorbeeld op het strand. Maar de bruiloft waarvoor we er waren was echt MAGISCH! en ik vond de surfers ook echt fantastisch!
Helaas had ik de terugreis ook weer veel moeite met mijn angst en was ik toch ook weer erg blij om thuis te zijn in mijn vertrouwde omgeving 🙂

Ook heb ik al heel erg lang last van heel veel buikpijn en werd dit eigenlijk heel erg dat ik terug kwam uit Amerika. Ik besloot maar is naar de dokter te gaan om mij te testen op verschillende dingen. Ik ben nu sinds een tijdje gestopt met zuivel eten en drinken en ik moet je zeggen dat mijn buikpijn eigenlijk helemaal verdwenen is. Ook ben ik natuurlijk de kinderopvang in gegaan met elke dag 8 snotterende baby´s, wat niet erg hielp en had ik veel stress opgebouwd in Amerika, wat er misschien een beetje uit kwam. Maar ik ben blij dat ik me weer goed voel en leef op plantaardige producten. Wijn gaat er zoals altijd nog heel makkelijk in!

IMG_9341

Oh, nog een verandering: m´n lange bruine lokken ingewisseld voor kort blond haar!

Natuurlijk heb ik van de zomer ook veel tijd gespendeerd met mijn aller liefste vriendinnen. Ik heb echt zooooo veel herinneringen met hun en het is zo fijn om ze om mij heen te hebben. Ik voel me serieus altijd zo gelukkig en blij als we met z´n alle zijn en gek staan de dansen in de kroeg (ja, daar ben ik ook nog vaak te genoeg te vinden).

Zo! Nu is iedereen weer bijgekletst. Ik ga het bloggen nu proberen weer serieus op te pakken en gewoon weer te genieten van alle momenten en ze vast te leggen, want ja…foto´s maken en bewerken word nooit saai haha. Nu ik in de kinderopvang werk ben ik altijd mijn weekenden vrij wat betekent dat ik elke zondagavond op mijn gemak een blog kan uploaden! Zondagavond 21:00 hou ik aan, dus tot dan 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s