Weekly diary 20 (2019)

Zondagavond 21:00. Het is me gelukt! Ik moet wel weer even wennen aan het vastleggen van alles wat ik doe, maar goed, ik heb m´n best gedaan. Ik moet je ook zeggen dat ik me toch een partijtje brak ben van gisteravond dus het kost me erg veel moeite om een blog te schrijven haha 🙂

IMG_0013

Dinsdag maakte ik bekend dat ik weer ging bloggen en kreeg super leuke en lieve berichtjes binnen, dank je wel! Deze week loopt de blog dan ook vanaf dinsdag. Vroeger dat ik nog bij Blom werkte was woensdag altijd mijn vrije dag. Nu is de dinsdag mijn vrije dag en ik vind het echt heerlijk! Morgen werken en dan alweer een dagje vrij. Afgelopen dinsdag besloot ik weer mijn boek ´The magic´ erbij te pakken. Voor de mensen die niet weten wat dit boek inhoud, kijk de documentaire; The Secret, op Netflix. Het is echt zó inspirerend en motiverend. Het gaat over dat je eigenlijk alles wat je wil in het leven áltijd voor mekaar kan krijgen, zolang je er maar genoeg in geloofd. ´The magic´ is daar een soort werkboek van. Je gaat stuk, want je moet elke dag tien dingen opschrijven waar je dankbaar voor bent en dan drie keer ´dankje, dankje, dankje´ hardop uitspreken. Je voelt je echt zo een mongool hahah. Maar het helpt voor mij heel erg als ik elke dag weer eraan word herinnerd wat ik wél heb in het leven.

Verder heb ik de hele dag een beetje opgeruimd en sloof ik me weer uit in de keuken zoals je ziet 😉 Broodje mayonaise met een groenteburger! Ik ben lekker op de bank gaan zitten en zette een film aan van Disney plus. Echt, I love it! Ik ben zo een baby qua films en kan uren naar kinderfilms kijken haha.

IMG_0034

Woensdag moest ik weer aan het werk en zijn we wezen wandelen met de kinders over de markt. Het voelt af en toe echt niet alsof ik aan het werk ben, omdat ik het echt zó leuk vind! Heerlijk een coffee to go halen, wandelen door Amsterdam en het gezellig hebben met je collega ❤

IMG_0016

Sinds kort heb ik een klein bureautje in de woonkamer staan! Elke ochtend maak ik me daar op en drink ik mijn koffie of thee. Binnenkort komt er een aparte blog online over mijn ochtendroutine. Zelf kan ik echt duizend filmpjes kijken en blogs lezen over hoe andere mensen hun ochtend indelen. Als ik zie dat iemand elke ochtend een bepaalde koffie drinkt, ren ik nog net niet meteen naar de Albert Heijn om dat dan ook te gaan doen. Zo een na-aper haha.
(Btw, ik irriteer me rot aan m´n bakje make-up)

Donderdagavond maakte ik weer een gerecht waar je U tegen zegt. Rijst met komkommer, avocado, falafel, sojasaus en 10kg mayonaise. Mijn verslaving aan mayonaise heeft een nieuw level bereikt hoor. Daarna ben ik lekker om negen uur al in m´n nestje gaan liggen en heb ik wat gelezen. De zeven zussen is echt een aanrader!!

Vrijdagavond na m´n werk ging ik uiteten met mijn lieve opa´tje ❤ We gingen naar een super klein restaurantje; Alles met liefde. En dat deden ze ook zeker. Het eten was echt héérlijk! De bediening was mega aardig en het hele sfeertje was gewoon gezellig. Opa en ik hebben er tot 23:00 gezeten en de hele avond volgepraat.

De volgende dag had ik met m´n moeder afgesproken om een rondje te maken door Purmerend. We zijn gezellig wezen ontbijten bij Warrie Knarrie. Zoals je hier ziet bedacht ik me een beetje te laat dat ik nog een foto moest maken van m´n eten haha. En even serieus, die winkel Casa…. ik kan daar wel tien rondjes doorheen lopen en nog niet uitgekeken zijn. Zeker nu met alle kerstspulletje. Dat bracht mij meteen op ideeën…

IMG_0026

Er móest een kerstboom komen in huis en ik zou geen Martje heten als ik dat dan ook niet meteen regel. Ik ging dit jaar voor een nep boom in verband met de katjes en ik ben misschien een béétje vroeg dit jaar dus kunnen er geen naalden al uitvallen op 5 december. Ook wilde ik perse een koffiemok die bij deze maanden zou passen en ik vond deze bij de Xenos.

Mijn kerstboom en kerstballen komen van de Casa vandaan. Hoe schattig is ie? Ik was helemaal in m´n hummetje. Kerstmuziek aan, kerstpyjama aan en toen kwam ik erachter dat ik de haakjes was vergeten te kopen. Ik zweer het je, ELK jaar heb ik dit. Gelukkig waren de winkels nog open. Ook heb ik een keer gehad dat die niet meer open waren en ben ik de ballen erin gaan hangen met die sluitingen voor boterhamzakjes.

IMG_0029

Later op de dag kwam Tessa naar mij toe en konden we het niet weer laten om sushi te gaan eten. Om 19:00 begonnen we aan ons eerste glaasje wijn.

IMG_0030

En om 5:00 werd het laatste drankje gedaan. Sjezus christus, ik kón niet meer. Maar overigens was het wel weer een super geslaagde avond en hebben we het heel gezellig gehad. Dan is die kater en het knuffelen met de wc het toch wel een beetje waard.

IMG_0033

Vandaag werd ik dan ook pas 12:00 wakker en heb ik werkelijk geen reet uitgevoerd. Heerlijk met m´n dekbed op de bank heb ik gelegen en naar Lord of the Rings gekeken. Wie bedenkt dat? Een film van bijna vier uur.. (dat rietje op de grond is trouwens het favoriete speelgoed van Brody)

Nu is het zondagavond en begin ik eindelijk me weer een beetje goed te voelen. Ik ga straks al lekker m´n bedje in, want de wekker staat weer om kwart over 5 morgenochtend. Hele fijne week ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s