Weekly diary 21 (2019)

Deze week heb ik echt super veel leuke dingen gedaan! Had een heerlijke werkweek, veel met vriendinnen afgesproken en was een weekendje naar Texel met de familie:

Elke maandag begin ik al om half 8 met werken. In de ochtend maak ik dan altijd de groente en fruithapjes klaar voor de kinderen. Ik vind het heerlijk om zo vroeg te beginnen. Op het moment luister ik dan ondertussen de Christmas station en geniet ik van mijn kopje thee of koffie. Het voordeel van vroeg beginnen is dat ik ook weer vroeg klaar ben. Na het werk had ik afgesproken met Anouk en Lana (de meiden van Blom). We hadden lekker pizza besteld en hebben weer even flink bijgekletst! 🙂

IMG_0563IMG_0565IMG_0564

Dinsdag was ik vrij en had ik mijn ´morning routine´ blog gemaakt en gepost. In de avond besloot ik te koken voor mijn beste vriendin Tessa. Het werd de romige spaghetti carbonara. We hebben zowat de hele avond gekletst over de nieuwe Josh V & Mascha planner. Hij komt volgende week binnen en we kunnen niet wachten om te beginnen!!

IMG_0566

De volgende dag moest ik gewoon weer aan het werk en in de avond kwam plotseling Romy gezellig langs. Ook met haar heb ik de hele avond lopen kletsen en thee gedronken 🙂 Ik vind het altijd zo gezellig als ik avondjes met vriendinnen ben en je uuuuuren kan praten met elkaar.

Donderdag tijdens het werk kreeg ik een appje van m´n vader; ´Heb je al honger????`.. Ik dacht: ´Heb ik al honger?´ en twee seconde later dacht ik: ´KUTTTT´. Ik was he-le-maal vergeten dat we uiteten zouden gaan met Jeltje en opa. Nou je weet het wel, precies die dag had ik mijn patat, hamburger, milkshake trui aan. Dus daar zat ik dan in het restaurant met mijn ongewassen haar en prachtige trui. Maar het was uiteindelijk natuurlijk super gezellig en het kon weer niet normaal zoals altijd.

IMG_0571IMG_0572

Door alle afspraken en gezelligheid van de hele week was het voor ik het door had alweer vrijdag. Hierboven zie je de straat waar ik in werk, hoe leuk?! En jongens…. kijk nou dit handje. Ik kan echt uren kijken naar babyhandjes, zo vredig ❤

IMG_0573

Na het werk ging ik naar Texel voor het jaarlijkse familie weekend 🙂

IMG_0577IMG_0576
IMG_0590

Zaterdagochtend werden we wakker en gingen we naar het strand voor een groepsfoto. Ze zijn zo super leuk geworden! Natuurlijk moest ik ook even in m´n eentje poseren voor de vuurtoren.

Na het strand gingen we naar Den Burg. Ik heb voor het eerst in m´n leven een haring geproefd en hmm.. best lekker eigenlijk 🙂 In de middag gingen we met z´n alle lunchen en na het eten nog even snoep scheppen. Elk jaar gaat dit weekend eigenlijk precies hetzelfde haha.

IMG_0583IMG_0584IMG_0585

Ik wilde eigenlijk nog een klein stukje gaan lopen dus zijn we weer terug naar het strand gegaan en hebben even lekker een warme chocomelk met slagroom gedronken 🙂 Hele fotoshoot natuurlijk weer gehouden aan tafel.

De avondplanning bestond uit een hele hoop dingen. We gingen als eerst uiteten bij Kaap Noord. Ik ging voor een vegan curry en mijn god, dit was zó lekker!! Ook kwamen Sinterklaas en wat Pieten binnen gelopen en begon het hele restaurant Sinterklaas liedjes te zingen. Natuurlijk kon ik mijn enthousiasme niet in bedwang houden en begon ik super hard mee te zingen haha. Na het eten gingen we bowlen en hier hoef ik eigenlijk vrij weinig over te vertellen. Ik. Kan. Het. Niet. Einde. Bericht.
Eenmaal in het huisje deden we nog een spelletje Skipbo en ben ik lekker gaan knuffelen met Roxy op de bank ❤

IMG_0574

Ook woonde ik zaterdag precies een jaar in mijn huisje! Zo bizar hoe snel een jaar kan gaan en hoeveel er kan blijven veranderen. Vorig jaar was ik dan ook niet bij het familieweekend, omdat ik druk bezig was met verhuizen! En nog stééds ben ik zo blij met dit plekje (ook al betaal ik zeker wel de hoofdprijs), het is het waard ❤

IMG_0591

Zondagochtend om half 9 was het tijd voor feest! Sinterklaas, kerst en m´n moeder en Luca zo veel jaar getrouwd! M´n moeder had de tafel super leuk gedekt en pancakes gemaakt. Na het ontbijt gingen we onze cadeautjes en gedichten uitpakken en voorlezen. Elk jaar zijn de gedichten weer leuker en leuker! Ik had dit jaar het vriendje van Jeltje en had bijna vier kantjes vol gekregen.

IMG_0593IMG_0592

Ook kwam er ineens een kersthondje de woonkamer in gelopen, nou hier smelt je hart toch van……… ZO MEGA SCHATTIG!!!!!

In de middag gingen de jongens én Jeltje nog even karten. Mij niet gezien natuurlijk, de bangepoeperd haha. Na 12 minuten waren ze ook alweer klaar en zijn we met z´n alle patatjes gaan eten bij de haven. Na het eten zijn we lekker naar huis gegaan en ga ik zometeen expeditie kijken op de bank met m´n katjes en een glaasje wijn ❤ Tot volgende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s