Weekly diary 22 (2019)

Iedere zondag deel ik mijn foto´s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn telefoon. Deze week was weer echt zo een leuke week! Van een mega sensatie bij mij in de straat tot Sinterklaas vieren met de familie ❤ Scroll verder voor mijn ´weekly diary´.

Vlakbij mijn werk zit een super leuk koffietentje; Joe and the Juice. Ik ben echt verslaafd aan de koffie die ze daar verkopen. Om mezelf te beschermen dat ik geen 100 euro per maand uitgeef aan koffie heb ik afgesproken dat ik alleen elke maandagochtend daar een koffie mag halen om de week goed te beginnen.

Na m´n werk had ik lekker een avondje voor mezelf en ben ik mijn eigen administratie bij gaan werken. Daarna was het tijd voor wijn en moest ik nog wat vlogs terug kijken. Nina Warink vind ik op het moment ook super leuk om te kijken. Die laat tenminste zien wat ze koopt bij de supermarkt en dat is het enige wat me echt boeit hahah. Ik zou zo als een creep de hele dag bij een kassa kunnen staan en kijken wat mensen voor boodschappen doen om mezelf te inspireren. Ben ik nu raar?

IMG_0814

Dinsdag was ik zoals gewoonlijk weer vrij. Ik heb heerlijk de hele ochtend schoongemaakt en moest wat boeken op de post sturen die ik had verkocht via marktplaats.

IMG_0815

In de middag had ik afgesproken met Romy. Acht uur lang zaten we uiteindelijk met mekaar opscheept haha. En hoe knap is het dat je dan ook acht uur lang met elkaar kan lopen lullen? 🙂 We zijn eerst gaan lunchen bij het Hoedje van de Koningin en daarna nog een wijntje gaan doen bij mij thuis. Was weer veel te gezellig ❤

Later op de avond dacht ik even een lekker relaxmomentje te pakken voor mezelf. Maskertje op, bh uit en badjas aan. Eventjes later hoorde ik ineens allemaal sirenes buiten en werd ik wel erg nieuwsgierig toen ik ze vijf minuten later nog hoorde loeien door Purmerend. Ik tikte 112 Purmerend in op google en las bovenaan; Woningbrand Padjedijk, en laat ik daar nou net in de buurt wonen. Met mijn heerlijke chocolademasker op hing ik even uit het raam en BAM 5 zaklampen op mij gericht. Ik wist niet hoe snel ik het raam weer dicht moest gooien en rende naar de badkamer om het masker er af te halen. Snel rende ik weer terug naar het raam en ging er weer uithangen. Overál politie, brandweer en rode linten met nieuwsgierige mensen erachter. What the hell was er aan de hand. Ik dacht alleen maar: m´n katten, m´n katten, m´n katten en had al een heel evacuatieplan in m´n hoofd haha. Ineens hoorde ik vet veel voetstappen op de gang en voor ik het wist stond er een brandweerman voor m´n deur; ´Nee meneer, hier is niks aan de hand.´ Vond het wel komisch dat ik echt net m´n kachel naar 25 graden had gedraaid en dat echt nooit doe, dus er zal vast wel een soort hittegolf zijn gevoeld toen ik de deur opende 🙂 Maar goed, jongens het was vals alarm, dus alle heisa om niks. Wel weer heel leuk voor mijn blog natuurlijk haha.

IMG_0820
Woensdag moest ik weer aan het werk en het was zulk lekker weer dat we besloten te gaan wandelen met de kindjes. Heerlijk toch? En het voelt dan zo niet als werken.

Ik wist niet hoe snel ik naar huis moest gaan na werk, want eindelijk was m´n Josh V & Mascha planner binnen. Ik filmde eigenlijk alleen voor Tessa een soort unboxing, zodat ALS ik de golden ticket zou hebben ze mijn reactie kon zien, maar helaas geen golden ticket. Ook zette ik het filmpje online en hoe leuk, Josh V had mijn filmpje gedeeld!! Wat betekende voor mij dat in ene mijn Instagram super vaak werd bekeken en mijn website ook. Ik was helemaal in de wolken haha. Ook maakte ik even een foto van mijn kookkunsten. Ja, want ik kook best veel nog eigenlijk, alleen vergeet ik telkens foto´s te maken.

De volgende dag was het natuurlijk 5 december! Op m´n werk kwamen sommige kindjes super schattig met een pietenmutsje op! In de avond ging ik naar mijn familie toe en aten we met z´n alle Surinaams en waren er wat cadeautjes voor de kids. Het was echt super gezellig en ik word altijd zo blij om m´n neefje en nichtjes te zien ❤

Vrijdagavond had ik natuurlijk weekend en had ik afgesproken met twee vriendinnen om een wijntje te gaan drinken. Ik trok m´n zwartste outfit weer aan zoals gewoonlijk en daarna gingen we even naar de Stallen. Het liep natuurlijk weer helemaal de spuigaten uit, maar goed. Als het maar gezellig was 🙂

Elk jaar gaan mijn moeder en ik naar de kerstmarkt bij Overvecht. Dit keer dus ook, maar wat viel het tegen. Allebei gingen we met niks naar huis, dus hebben we meteen drastisch besloten deze traditie te stoppen. Nu willen we elk jaar rond deze tijd samen naar de bioscoop gaan haha, ook leuk.

Toen ik weer thuis kwam, kwam Tessa naar mij toe om eindelijk die geweldige planner in te vullen. Gezellig met wat kaarsjes aan, muziek op de achtergrond en de katjes om ons heen zijn we de hele dag gaan plannen. Het ging wat moeizamer bij mij, want ik voelde me super beroerd. Zo beroerd dat ik besloot een slaapje te gaan doen in bed, terwijl Tessa volgens mij d´r hele planner al heeft ingevuld voor heel 2020.

IMG_0838IMG_0840

Later op de avond begon ik me wel weer iets beter te voelen en besloot ik toch nog mee te gaan die avond. Romy en Melissa kwamen ook nog even gezellig en daarna zijn we de kroeg ingedoken. Ik was precies 15 minuten binnen of ik voelde me weer hondsberoerd. Ik ben lekker naar huis gegaan en ben in een diepe coma geraakt.

Vandaag werd ik ook pas half tien wakker en heb ik eigenlijk een echte zondag gehad zoals die horen. Geen ene reet uitgevoerd. Of naja, beetje huishouden, de Hungergames gekeken op Netflix en boodschappen gedaan. Eigenlijk zou ik nu op dit moment Sinterklaasviering hebben bij Blom, maar helaas voel ik me nog steeds erg beroerd en wil ik gewoon weer fit zijn voor een nieuwe werkweek.

En wat voor werkweek.. Dinsdag werk ik weer een dagje bij Blom en ik heb er zó veel zin in haha. De december maanden zijn daar altijd gigantisch druk en bood ik mijn hulp aan en die konden ze goed gebruiken! Na 8 jaar daar te hebben gewerkt zit het bedrijf toch wel een beetje in m´n hartje ❤ Verder vier ik de aankomende week ook Sinterkerst met de meiden en gaan we met z´n alle naar een feestje! Nu al zin in 🙂 Fijne week allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s