Iedere zondag deel ik mijn foto´s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn telefoon. Deze week heb ik na drie maanden weer gewerkt bij Blom en Sinterkerst gevierd met al mijn vriendinnen. Scroll verder voor mijn ´weekly diary´.

IMG_1022

Maandagavond kwam ik thuis van mijn werk en trof ik mijn prachtige kerstboom aan op de grond. Echt, god god godverdomme. Al m´n mooie kerstballen van de Casa lagen verspreid door de woonkamer en overal lagen scherven. Het was misschien ook niet zo handig om de kerstboom naast mijn bureau te zetten, maar goed. Nu staat hij in de hoek van de kamer zonder dat de katten erbij kunnen.

Nadat ik alles had opgeruimd at ik als avondeten één van mijn favoriete gerechten; quesadillas met gehakt. Als je van makkelijk koken houd is dit echt een aanrader. Beetje gehakt op een wrap gooien, cheddarkaas, blikje mais en een paprika. Dan weer een wrap erop leggen en alles omdraaien. Zó lekker!

IMG_1023

Als toetje een heerlijk marsijsje!

IMG_1026

Dinsdagochtend had ik mijn vrije dag ingeruild voor een dagje werken bij Blom. Ik hoefde pas 11 uur te beginnen, dus had alle tijd om me eens fatsoenlijk klaar te maken en ongegeneerd 100 selfies te schieten. Ben echt verslaafd aan deze filter van Snapchat.

 11 uur was het dan zo ver en had ik weer mijn vertrouwde Blom outfit aan. Zó leuk om alle klanten weer te zien en daar rond te rennen. Het blijft altijd keihard werken in de horeca en zeker zo rond de feestdagen. Ik moet je zeggen dat ik het ook wel weer even voelde aan m´n pootjes haha. Het is gewoon 10 keer zwaarder en harder werken dan het werk dat ik nu doe, maar dat was ook één van de redenen om te stoppen bij Blom. Ik ben super perfectionistisch en mag geen fouten maken, want dat voelt als falen. Daardoor maakte ik het horecawerk nog zwaarder voor mezelf en wist ik dat het tijd was voor iets anders en meer rust voor mezelf te creëren.

 In de avond maakte ik al mijn lunch klaar voor de volgende dag. Ik vind het zo lastig om telkens een lekkere lunch te bedenken. Ik probeer elke week iets anders te eten. Bagels, afbakbroodjes, boterhammen, etc. Deze week had ik voor de hele week wraps met geitenkaas, zongedroogde tomaten, rucola, walnoten, komkommer en een beetje honing. Echt super lekker. Daarna ben ik lekker op de bank geploft met smeersels en broodjes en zijn we Ajax gaan kijken.

IMG_1033

De volgende dag moest ik weer aan het werk bij de baby´s. Wel saai trouwens meteen zo een blog als ik 5 dagen werk. Je ziet niks anders meer dan eigenlijk m´n avondeten haha. Maar goed, woensdagavond had ik wederom weer héérlijk gekookt. Helemaal op de Mexicaanse tour deze week zoals je ziet. Ik ben na het eten direct naar bed gegaan, want ik was echt ka-pot. Negen uur lag ik in coma.

Ik weet niet wat ik donderdag en vrijdag had, maar nog steeds was ik echt dood op. Donderdagavond ging ik weer al om 8 uur naar bed en was ik vrijdag op m´n werk nog steeds super moe. Ik besloot lekker vrijdagavond helemaal niks te doen en trakteerde mezelf op sushi, omdat ik 45 uur had gewerkt de hele week. Daarna nam ik een kop koffie om mezelf wakker te houden. Maar helaas pindakaas, kwart over 9 lag ik weer in mijn overheerlijke bedje.

Zaterdagochtend werd ik helemaal uitgerust en uitgeslapen wakker (8 uur hahah). Omdat ik nog niet genoeg gewerkt had besloot ik meteen achter mijn laptop te kruipen en aan wat observatieverslagen te werken. Om negen uur stopte ik ermee en wilde ik meteen naar de Albert Heijn om inkopen te doen voor het Sinterkerst spel. Alle meiden zouden naar mij toe komen dus deed ik alle boodschappen. Hele kar vol natuurlijk. Na de Albert Heijn gingen we nog even naar Action en werd er besloten dat er weer kleur in de kerstboom moest komen.

IMG_1042IMG_1043

Plus een prachtig kerstdorp. Is het niet schattig? Ook had ik voor alle meiden een kerstkaart geschreven en in de boom gehangen! 🙂

Om 1 uur was ik klaar met alles wat ik moest doen en had ik de hele middag nog voor mezelf. Ik ben lekker een Disney film gaan kijken (de kleine zeemeermin). Daarna ben ik een middagdutje gaan doen en om zes uur genoot ik van mijn pizza. Kijk hoe schattig Brody ligt in zijn huisje ❤

Ik had m´n hele huis omgebouwd voor het dobbelspel en overal kerstversiering opgehangen. Ook was ik ongeveer weer 1,5 uur bezig met wat ik aan zou moeten doen. Voor de verandering ging ik weer voor zwart. Op de foto kun je het niet heel goed zien, maar dit keer zit er een glittertje in 🙂 Dat was overigens het thema.

IMG_1050IMG_1051IMG_1054IMG_1055

Al snel kwamen alle meiden binnen en hebben we het weer super gezellig gehad met z´n alle. Hele fotoshoot natuurlijk weer…

Het dobbelspel was natuurlijk ook weer fantastisch. Zenuwslopend haha. Ik ging eigenlijk voor een gouden wijnkoeler, maar ging met dit naar huis. Ook natuurlijk super leuk, maar niet waar ik op had gehoopt helaas.

Dit jaar besloten we eens niet naar de Artiest te gaan, maar een feestje te pakken. Nou ik was nog geen twee stappen binnen of kreeg meteen al heimwee naar de Artiest. Wát een verschrikkelijk stom feest. Was ook duidelijk te zien hoor aan me. Ik kon nog net de moeite opbrengen om mijn hoofd een beetje te bewegen, maar dat was het dan ook. Ik blijf toch meer een kroegtijger waar ik zo gek kan doen als het maar kan haha.

Omdat ik zaterdagnacht dus redelijk vroeg thuis was en niet al teveel had gedronken(omdat ik had geleerd van de week hiervoor), had ik nog best een productieve zondag. Ik werd half negen wakker en ben meteen m´n hele huis gaan schoonmaken en m´n kledingkast gaan uitruimen. Zo´n heerlijk gevoel als alles netjes is! Daarna wilde we naar het bos gaan, maar toen we één stap buiten hadden gezet begon het keihard te regenen.. Gelukkig wilde ik ook nog super graag de film Penoza zien dus zijn we naar de bioscoop gegaan. En oh mijn god, wat een fantastische film!!! Ik kreeg kippenvel, ik voelde tranen in m´n ogen, gewoon echt ge-wel-dig. Na de film heb ik er nog even een oliebol ingegooid en nu zit ik helemaal klaar voor de finale van expeditie robinson. Zo spannend! Ik heb dit jaar geen favoriet dus het maakt me niet uit wie er wint. Lekker makkelijk.

Deze week moet ik weer vijf dagen aan het werk en heb ik mijn eerste kerstdiner met mijn nieuwe werk. We gaan naar de ChinChin, dus ben super benieuwd! Fijne week allemaal ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: