Weekly diary 24 (2019)

Iedere zondag deel ik mijn foto´s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn telefoon. En oh, deze week was echt zo leuk! Wel héél druk, maar ik voel me zo op m´n zondag helemaal voldaan ❤

IMG_1204

Vorige week vertelde ik dat ik elke week een ander soort lunch eet op m´n werk. Deze week kocht ik gewoon een heel tijgerbrood en maakte elke dag voor mezelf een clubsandwich. Lekker met veel mayo! 🙂

Toen ik thuis kwam had ik tot mijn grote verbazing heel veel zin om te koken. Normaal gesproken hou ik het bij peper en zout erbij gooien, maar dit keer ging ik all the way. Paprika poeder, chilivlokken, hoppakee. Zeg eerlijk, hoe lekker ziet dit eruit?

Nou helaas, ik kreeg spontaan bij de eerste hap traanogen, een snotneus en last van m´n darmen. Lekker hoor die kruiden over de kip, maar ik was denk ik een kléin beetje uitgeschoten. Gelukkig was daar al vrij snel m´n reddende engel; mayonaise. Met 10 klodders mayo eroverheen was het nog wel te doen.

IMG_1210

Zoals jullie weten kan ik super geïnspireerd raken van andermans boodschappenkar. Dinsdagavond deed ik een kleine boodschap bij de Albert Heijn en dit is wat ik haalde. Lekker bij mekaar geraapt zooitje.

 Ik maakte uiteindelijk een super lekkere caesarsalade voor mezelf en keek de serie ´Atypical´. Ik voelde me gelukkig niet meer zo moe als dat ik me vorige week voelde, dus kon dit keer gewoon één aflevering helemaal afkijken.

 De afgelopen weken heb ik super gierig geleefd, omdat ik weet hoe fijn het is om in december geld uit te geven hahah. Ik heb nou eenmaal een hele hoge huur en kan niet meer leven als hoe ik dat een jaar geleden nog deed, dus heb ik echt moeten leren keuzes te maken qua geld uitgeven. Ik moet je zeggen dat ik er echt super veel moeite mee heb gehad en nog steeds af en toe wel, maar ik begin er telkens beter in te worden. Ik zal wel eens een keer een blogpost maken over hoe ik zo veel mogelijk geld bespaar. Maar goed, omdat ik dus zo weinig geld heb uitgegeven en veel extra werk besloot ik lekker woensdag spontaan uiteten te gaan. Heerlijk onbeperkt sushi! 🙂

Oh jongens, kijk trouwens. Mijn super schattige lunchbox! 🙂 Hij is van de Blokker en echt mega handig. Beleg heb ik altijd al op m´n werk staan, maar boterhammen, crackers en een reep neem ik altijd elke dag mee. Puur om mezelf te beschermen voor vreetbuien haha. Ik weet gewoon dat als ik een heel brood op m´n werk heb staan, ik zo tien boterhammen naar binnen werk.

IMG_1218

Donderdag was het echt niet normaal warm buiten. Mijn collega en ik besloten met de kids te gaan wandelen naar de kerstmarkt op het museumplein. Ik was echt he-le-maal in m´n nopjes. De zon scheen, overal kerstversiering en dan nog beseffen dat je eigenlijk aan het werk bent. Dream job!

IMG_1222

Donderdagavond heb ik echt helemaal niks gedaan. Netflix and chill! Pixi heeft een nieuw favoriet plekje in huis gevonden. Schattie.

IMG_1224

Vrijdag! Laatste dag van de werkweek. Vrijdag had ik m´n eerste trainingsdag van m´n werk. Alle groepen waren gesloten, zodat wij onze kennis konden bijspijkeren. De training ging over babygebaren en voeding. Ik vond het echt super interessant en leuk!

 In de avond hadden we ook meteen ons kerstfeest! Deze werd gevierd in de Chinchin. Ik was er nog nooit geweest en vond het er binnen super mooi uitzien. Er zijn uiteraard ook uitgebreide Instagram foto´s gemaakt. We kregen een walking dinner. Helaas voor mij had ik zowat alle hapjes misgelopen en ging ik bijna dood van de honger. Om half tien besloot ik al lekker naar huis te gaan en heb ik twee broodjes pindakaas met hagelslag gegeten.

Omdat ik vrijdagavond zo vroeg thuis was en mezelf had ingehouden met de glaasjes wijn, voelde ik me zaterdag top fit. Om half zeven was ik klaar wakker en ik besloot meteen uit bed te gaan. Ik ging me zelfs meteen aankleden hahah, zó overdreven. Ik zette mijn MORNINGCOFFEE lijst aan en begon er een was in te gooien en de keuken op te ruimen.

Ik liep ook zelfs al om 5 voor 8 naar de Albert Heijn zodat ik in alle rust m´n boodschappen kon doen. Ja, m´n doel was zo snel mogelijk alles gedaan te hebben, zodat ik de rest van de dag in de relaxstand op de bank kon gaan liggen.

Half tien precies was m´n hele huis spik en span en had ik alle boodschappen in huis die ik nog moest hebben zo voor de feestdagen. Links zie je mijn nieuwe koffie to go thermobeker. Ik had eigenlijk al een koffie to go beker, maar daarin was m´n koffie al koud voordat ik überhaupt in de bus zat. Deze is van bol.com en lekker groot! Hij was echt maar 22 euro.
In de middag ging ik weer aan mijn observatieverslagen werken en daarna ben ik lekker met m´n zelfgemaakte sushibowl op de bank geploft. Ik ben ´The notebook´ gaan kijken en mensen, kinderen, wat blijft dat toch een mooie film. Altijd janken.

Zaterdagavond kwamen de meiden naar mij toe om gezellig wat te drinken. Later gingen we nog even de Artiest in en sjezus mina. Om half twee riep ik nog; ´nee, nee, ik maak het niet zó laat hoorrrr, ik ga zo m´n jas pakken´ en om vijf uur stond ik uiteindelijk pas op straat. Melissa en ik besloten ook nog tussendoor weg te sneaken om een heerlijke grillburger naar binnen te werken, zodat onze bodem sterk genoeg zou zijn voor de rest van de avond. Ik denk dat ik dat moment het leukste vond van de hele avond haha. De muziek werd speciaal voor ons wat harder gezet en met twee patatjes in m´n neus stond ik te dansen in de FEBO. Nou dat zijn toch wel even lifegoals toch? Of niet dan.

Na 2,5 uur slaap was ik alweer klaar wakker vandaag en besloot ik snel m´n blog meteen te schrijven, zodat ik de rest van de dag lekker kan bijslapen en kan gaan Netflixen 🙂 Een hele fijne week allemaal, oh en alvast hele fijne feestdagen! Tot volgende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s