Iedere zondag deel ik mijn foto´s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn telefoon. Deze week was het natuurlijk Kerst en ben ik veel met mijn familie en vriendinnen samen geweest ❤

IMG_1600

Maandag na m´n werk maakte ik deze heerlijke bloemkool quiche gevuld met tonijn. Het recept is van de Albert Heijn en echt een aanrader. Normaal ben ik echt een simpele keukenprinses, dus ik was helemaal trots dat dit mij überhaupt gelukt was.

Dinsdag moest ik een dagje werken weer bij Blom. Het was echt super rustig dus gingen we heerlijk al half 3 dicht. Tijd voor kerstavond! Het eerste gourmetavondje was super gezellig bij de Huyskamer met de family. Na het eten had ik afgesproken met Romy en zijn we (verassend genoeg) weer even gaan buurten bij de Artiest.

IMG_1603

Eerste kerstdag gingen we eten bij m´n opa en oma en tweede kerstdag hadden we afgesproken om bij m´n vader te eten. Ik had deze leuke wijntasjes gehaald bij de Hema en voor iedereen een flesje wijn gehaald.

Kerst bij m´n opa en oma is altijd zo leuk! Opa dekt de tafel elk jaar echt weer super mooi en het eten is héérlijk.

IMG_1605IMG_1606IMG_1607

Ook worden er elk jaar dezelfde foto´s gemaakt. We zijn hier denk ik 5 jaar geleden mee begonnen en het is zo leuk om te zien hoe we allemaal veranderen. Vooral kleine Puk ❤

IMG_1611

Als het aan mij had gelegen was ik die avond weer op stap gegaan, maar thank god had niemand zin en kreeg m´n lichaam ook even rust. Kerstfilmpje aan en vroeg naar bed.

IMG_1612

De volgende dag begon ik de dag met m´n favoriete film. Zó romantisch. Ik ben echt verslaafd aan de Nicholas Sparks films.

Einde van de middag ruilde ik m´n badjas in voor m´n kerstoutfit. Hele avond spijt gehad dat ik dit had aangetrokken, want bij elke beweging die ik maakte moest ik oppassen dat de decolleté niet te diep werd haha 🙂

 Het was een super gezellige avond bij m´n papsie. We hadden allemaal een lekkere douchegel gekregen van Rituals en van opa (die helaas ziek was) krasloten. Heb wel 5 euro gewonnen 😉

Dit is echt de saaiste weekblog ooit eigenlijk, want dit weekend heb ik nauwelijks foto´s gemaakt. Drie in totaal. De eerste foto was vrijdagavond toen ik besloot m´n babyfilm te kijken. De tweede foto is m´n baco van zaterdagavond bij de kerstboom. En de derde foto ben ik met m´n nieuwe shirt. Einde bericht.

Op het moment heb ik niet heel veel energie en wil ik alleen maar films kijken en slapen haha. Morgen komt m´n kleine nichtje Puk logeren en heb er zó veel zin in ❤ Tot volgende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: