Weekly diary 1 (2020)

Iedere zondag deel ik mijn foto´s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn telefoon. Alle eerst natuurlijk; HAPPY NEW YEAR! Ik had zelf een super leuke laatste week in 2019 en een heel gezellig begin van 2020. Echt, I love dit jaargetal. Kon ik maar trouwen op 02-02-2020. Maar helaas, dat gaat niet meer lukken haha.

IMG_1863

Met kerst had ik afgesproken met mijn kleinste nichtje dat ze snel een keertje bij mij moest komen logeren. Ze is net zo gek op katten als dat ik ben. Dus daar was ze dan maandagavond ❤

Samen gingen we naar de Albert Heijn en besloten gezellig te gaan gourmetten. Nadat we de hele Albert Heijn leeg hadden gekocht gingen we samen alles voorbereiden. Kijk hoe schattig ze de vleesjes heeft neergelegd 🙂 Mijn moeder gaf mijn zusje en mij vroeger altijd een wijnglas met cola erin en dat vond ik echt geweldig, dus gaf ik Puk ook een wijnglas en ook zij vond dit prachtig. Uiteindelijk heb ik de halve avond alleen aan tafel gezeten en zat Puk in mijn slaapkamer de katten te voeren met het vlees wat ze had afgebakken haha.

Na het eten tilde we samen het matras naar de woonkamer om een echt slaapfeestje te houden. “We gaan echt laat opblijven hé Martje?” Nou negen uur had ik al moeite om m´n ogen open te houden, maar gelukkig vond Puk het geen probleem om mij wakker te houden tot 4 uur hahaha. Om 00:00 zat ze nog op haar telefoon, om 02:00 had ze een beetje dorst en om 03:30 kon ze niet slapen door de katjes. Lekker kind. Het scheelde dat ze uiteindelijk tot half 10 heeft uitgeslapen en hebben we daarna lekker croissantjes gemaakt.

IMG_1869

Nadat Puk weer thuis was, maakte ik mij klaar voor de avond. Laatste avond van 2019. Onder de douche stond ik even stil bij het afgelopen jaar en blijft het me verbazen hoeveel dingen er weer kunnen veranderen. Mijn hoogtepunten waren toch wel dat ik een nieuwe baan heb en in Amerika ben geweest voor een bruiloft ❤

IMG_1870

Dit was mijn outfit voor oud & nieuw! 🙂

We hadden met 10 man gereserveerd bij Impero Romano om de avond gezellig te beginnen. We hadden echt zo een leuke tafel! Iedereen zag er prachtig uit en het eten was zoals altijd weer héérlijk! Die truffelpasta blijft echt goddelijk. Helaas dacht m´n buik er later iets anders over, maar goed haha, heb er van genoten.

IMG_1873IMG_1874

Uiteraard werd er een hele fotoshoot gehouden en HOE MOOI ZIJN MIJN VRIENDINNEN ❤

Rond 11 uur vertrokken we naar het Leidseplein om echt oud & nieuw te gaan vieren. We kwamen terecht in de Bubbels 🙂 en het was echt super gezellig!!! Helaas kreeg ik rond 2 uur last van m´n buik. Telkens als het zo lang goed gaat met m´n buik denk ik; muah, kan best wel een beetje zuivel eten.. Maar niet dus. Ik ging met de taxi naar huis en lag lekker op tijd in bed.

1 januari 2020 werd ik dus fris en fruitig wakker! Nou in ieder geval een goed begin. Ik was ook meteen zo positief deze dag. Lekker goede boodschappen in huis gehaald en ook besloot ik om m´n hele huis te gaan opruimen plus mijn 2020 goals uit te schrijven.

Het lukte me weer om 3 volle tassen weg te gooien. Tijdens het opruimen kwam ik deze foto van mij tegen. Zo grappig, want nu 20 jaar later lig ik er nog steeds regelmatig zo bij haha.

IMG_1883

Na het opruimen begon ik mijn leven te ordenen 🙂 hahaha. Ondertussen probeer ik dit al een paar jaar, maar goed, heb het idee dat het ieder jaar een stukje beter gaat. Mijn hoofddoel van 2020 is toch wel minder geld uitgeven en zo veel mogelijk rust creëren in m´n leven. Ook wil ik aardiger zijn hahahah, maar soms blijf ik gewoon een iets te pittige tante…

IMG_1886

In de avond voelde ik me al meteen helemaal voldaan. M´n hele huis was opgeruimd en ik word zielsgelukkig als ik naar dit hoekje kijk. Hoe veel rust kun je hebben in een foto?

Donderdag had ik weer mijn eerste werkdag en maakte toen ik thuis kwam mijn heerlijke sushibowl! Ik merkte dat m´n lichaam nog een beetje moeite had in het nieuwe jaar. Ik ging dood van de spierpijn in m´n been door m´n hakken en m´n rug en nek zaten nog steeds erg vast. Ik ben lekker op de bank geploft in, jawel, mijn nieuwe badjas!

Na vrijdag was het natuurlijk al weer weekend. Echt heerlijk deze weken zo haha. Met een paar meiden zijn we lekker aan de wijn gegaan bij Brasa. We hebben even uitgebreid onze goede voornemens besproken. Ook is er het idee ontstaan om snel met z´n alle te gaan schaatsen en skiën, nu al geen zin in. Ik kan zó niks als het gaat om sporten, laat staan om op van die schaatsen charmant te ´glijden´ over ijs heen. En dan wil ik het al helemaal niet hebben over het skiën. Maar goed, je kan er ook sleeën 🙂

 Vrijdagavond was ik al half 11 thuis, dus werd ik zaterdag weer lekker fris en fruitig wakker. Ik trok snel m´n kleren aan en ging een rondje lopen door het stadje en deed wat boodschappen. Ook nam ik een bezoekje aan de zonnebank, aangezien ik met mezelf heb besproken om dit jaar niet op vakantie te gaan, zodat ik geld kan besparen. Dus een zonnebankje kan hier en daar niet echt kwaad. Toen ik thuis kwam ben ik lekker scones gaan eten met een dikke vette laag ZUIVELspread (haha, word zo moe van mezelf) en jam. Verder heb ik gewoon wat gerommeld en besloot ik alvast mijn blog te schrijven, omdat ik vanavond op stap ga en morgen lekker kan gaan chillen 🙂

IMG_1894

Ook besloot ik voor het eerst in m´n leven een kleine bijdrage te doen aan een goed doel en ik koos voor de koala´s die stuk voor stuk levend verbranden door de branden in Australië. Ik zag een filmpje voorbij komen en nou… echt janken.. zo zielig!!

 Oh en verder.. m`n kerstboompje is weg 😦 Zo ongezellig. Ik heb er nu maar een klein ´thuiskom hoekje´ van gemaakt!

Verder wens ik iedereen een hele fijne week en hoop ik dat ik het bloggen vol hou in 2020! Maar dat gaat wel goed komen! Tot volgende week 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s