Weekly diary 2 (2020)

Iedere zondag deel ik mijn foto´s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn telefoon. Scroll naar beneden voor meer ❤

Ik heb ongeveer duizend miljoen 2020 goals voor mezelf opgesteld en eentje daarvan is dat ik naar m´n werk iets leukere kleren aan wil doen. Normaal sta ik daar iedere dag in mijn zwarte legging met een simpele trui er boven, maar maandag dacht ik daar heel anders over. Babyblauw, love it 🙂

Nog een ander doel is wat beter op m´n eten letten natuurlijk. Begin van de week ging dit heel goed hoor, einde van de week had ik alweer twee keer Macdonalds op en twee keer snackbar. Maar goed, ik zeg al jaren tegen mezelf; ´zodra ik boven de 60kg weeg, ga ik écht goed opletten´, maar zoals je ziet: living on the edge.

Dinsdag moest ik weer aan het werk en trok m´n vrolijke kleren aan haha. Ik ben wel meteen van mening dat je, je ook veel vrolijker voelt als je een beetje je best er voor doet. Helaas kreeg ik op de dag zelf erge last van m´n keel en ben ik thuis op de bank als een malle aan de waterijsjes gegaan.

Maar helaas pindakaas had het niet meer geholpen. In de nacht werd ik super ziek en lag ik met koorts op de bank met een dekentje. Wanneer ik koorts heb besef ik altijd pas weer wat voor een k*t gevoel dat is. Verder kon ik ook niet meer slikken zo wat, dus ja, ik was érg zielig en voelde me ook érg zielig haha.

IMG_2108

Na 8 uur televisie te hebben gekeken ging ik over op muziek luisteren en dit is m´n nieuwe favoriet. Héér-lijk dramatisch.

Donderdag was ik ook nog de hele dag ziek, maar jezus, wat verveelde ik me dood. Ik pakte maar weer eens m´n kleurboek erbij en heb de hele avond gekleurd. Ook maakte ik sinds hele lange tijd weer pasta met zalm.

Vrijdag was ik nog stééds ziek. Gelukkig voelde ik me aan het einde van de dag ineens stukken beter en had ik weer behoefte aan een leven op orde haha. Ik moest van mezelf twee liter water drinken, een week menu maken, m´n slaapkamer zo netjes mogelijk opruimen en de wc troepjes weggooien. Helemaal weer voldaan aan het einde van de dag.

In de avond kwam Tessa weer langs en hebben we de hele avond spelletjes gespeeld en thee gedronken. Skipbo is echt zo verslavend!!!

IMG_2121IMG_2125

Zaterdag ging ik met m´n pappie en Jeltje een tattoo laten zetten. Alle drie dezelfde!

Jeltje en ik hebben een kleintje laten zetten op ons been en papa heeft een grote op z´n onderarm. We zijn er echt zo blij mee alle drie! ❤

Na onze tattoo te hebben gezet zijn we ook nog samen met opa wezen lunchen bij Zomaar! Was echt een gezellige middag! 🙂

In de avond kwamen Tessa en Romy naar mij toe en hebben we de hele avond dansjes verzonnen haha. Verder heb ik niet zo heel veel gedaan in het weekend en ga ik morgen gewoon weer aan het werk! Fijne week allemaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s