Weekly diary 4 (2020)

Iedere zondag deel ik mijn foto´s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn telefoon. Afgelopen week had ik een kort werkweekje en een heel druk weekend! 🙂 Ben nog aan het bijkomen, maar alles was het waard.

Pinterest maakt echt een keukenprinses van mij. Maandagavond vond ik dit recept en mama mia, dit was echt zó lekker! En weer zó simpel! Alles wat je nodig hebt is;
Ciabatta
Komkommer
Sla
Kip
Kipkruiden
Pittige saus
Klaar is kees!

IMG_2618

Dinsdagavond had ik het wederom weer te pakken en maakte ik dit héérlijke gerecht met rijst, kip, feta en groente, wat weer super makkelijk was. Ik wist niet dat ik het in me had, maar jongens, ik kan koken hahaha.

IMG_2619IMG_2620

Donderdag 23 januari mocht ik 26 kaarsjes uitblazen. Nog steeds vind ik mezelf jong, maar je gaat toch nu wel naar die 30 haha. Ik werd wakker en kreeg super veel lieve berichtjes binnen. Ik voelde me meteen helemaal jarig. Nick maakte een heerlijk ontbijtje voor me en ik had een prachtig boeket gekregen ❤

IMG_2623

In de middag had ik afgesproken met m´n opa´tje voor een verjaardaglunch bij (heel verassend) Zomaar! We gingen natuurlijk meteen aan de wijn en hebben gezellig de hele middag gekletst 🙂

In de avond zou ik mijn verjaardag vieren voor wat familie. Ik had natuurlijk prachtige tafels gezien op Pinterest en probeerde het een beetje na te doen, maar goed, het leek uiteindelijk wel alsof ik een vergadering aan het organiseren was. Toch besloot ik het zo te laten staan haha.

IMG_2626

Het was super gezellig met iedereen en ook kreeg ik die avond mijn cadeautje van Nick. Hij had zo schattig deze plaatjes uitgeknipt en in een kaart verstopt. We gaan weer naar Londen <3<3<3 Ik kan echt geen genoeg krijgen van die stad. Nick staat er nou niet echt om te springen, maar ja, er is er maar één de baas.

Vrijdag mocht ik voor het eerst oppassen op Faye! Ze kwam gezellig bij mij in huis en de katten waren helemaal weg van d´r, zo schattig om te zien. Het was echt een heerlijke dag en het is zo een lekker meissie ❤

IMG_2631IMG_2632IMG_2633

Vrijdagavond vierde ik mijn verjaardag voor de meiden. Echt één gekkenhuis. En dat is niet overdreven. We begonnen allemaal rustig met een wijntje en toen we eenmaal begonnen met ´shotpongen´ gingen alle remmen los haha. We hebben ons dood gelachen en nu ik weer deze foto´s zie ben ik zoooo dankbaar en blij met zulke leuke en lieve vriendinnen! Goud waard ❤

Even later op de avond gingen we met z´n alle nog op stap en nou je ziet het wel…. Nooit meer naar huis. En toen ik eenmaal thuis was, was het zeker geen pretje 🙂 Zat geen baco meer in m´n lichaam uiteindelijk en de volgende dag kon ik nog net m´n hand bewegen naar mijn glaasje water naast me. Je-zus… Ben voorlopig even genezen haha.

Zondag was het derde en laatste verjaardagsfeestje voor de rest van de familie. De hele dag door hadden we familie over de vloer. Rond 14:00 durfde ik het toch weer aan en ging er toch wel weer heel makkelijk een wijntje bij me naar binnen. Het was echt een heerlijke en gezellige zondag zo met iedereen en we zijn echt super erg verwend.

IMG_2641

Om 17:00 ging de laatste visite weg en gingen Nick en ik samen lekker spontaan uiteten bij Brasa. We hebben heerlijk gegeten en wat nog lekkerder was, was het idee dat ik nog twee dagen ´vakantie´ had 🙂

Vandaag is Nick jarig en gaan we vanavond weer uiteten 🙂 Ja, living the life hahaha. Maar hierna is het ook wel weer eventjes klaar en zal ik gewoon weer als keukenprinses in de keuken staan. Tot volgende week!

One Comment

 1. Justin

  Long time supporter, and thought I’d drop a comment.

  Your wordpress site is very sleek – hope you don’t mind me
  asking what theme you’re using? (and don’t mind if I
  steal it? :P)

  I just launched my site –also built in wordpress like yours– but the
  theme slows (!) the site down quite a bit.

  In case you have a minute, you can find it by searching for “royal cbd”
  on Google (would appreciate any feedback) –
  it’s still in the works.

  Keep up the good work– and hope you all take care of
  yourself during the coronavirus scare!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s