Weekly diary 5 (2020)

Iedere zondag deel ik mijn foto´s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn telefoon. Deze week heeft voor mijn gevoel wel 12 dagen gehad, zo veel heb ik gedaan haha. Het was echt weer een heerlijke week en nu ik zo al die foto´s zie ben ik super dankbaar voor alles op het moment in mijn leven ❤

IMG_2832IMG_2833

Maandag was Nick jarig! We zijn samen wezen ontbijten bij Brasa. Na ons ontbijt liep ik langs de nagelstudio om een afspraak te maken voor gelnagelak. Ik kon meteen terecht en ben toch uiteindelijk voor de lekkere nepnagels gegaan. Ik was er even 3 maanden klaar mee, maar ik werd helemaal gek van het nagellakken elke dag. Ik heb ze zo kort mogelijk gehouden voor mijn werk en ben er weer super blij mee! Toen ik thuis kwam plofte ik op de bank en heb ik de hele dag tv gekeken. Kijk hoe lief de katjes bij elkaar lagen ❤ Ze zijn echt beste vriendjes geworden!

In de avond zijn we wezen eten bij La Cubanita. Echt zo lekker en zo goedkoop. We hebben heerlijk gezeten en de avond weg gekletst. Ook al ken ik Nick al 8 jaar, nog altijd kunnen we uren samen praten over van alles, zo fijn! Ook kwamen we tot de conclusie dat het uiteten voorlopig wel even klaar is haha.

Dinsdag was m´n laatste vakantiedag. In de ochtend haalde ik een heerlijk ontbijtje voor mezelf. In de middag had ik afgesproken met Romy om wat te lunchen bij Zomaar en in de namiddag plofte ik weer op de bank met een koppie thee en een stroopwafel.

Ik keek wat YouTube filmpjes en was helemaal geïnspireerd. Ik hou écht van creatief bezig zijn en dan vooral als het aankomt op filmpjes en foto´s. Ik ontdekte een App waarbij ik zelf Instagram stickers kon maken en heb de hele middag niets anders meer gedaan. Echt, LOVE IT! Ik besloot zelf een opruimfilmpje te maken, aangezien ik zelf daarvan heel gemotiveerd raak om ook te gaan opruimen. Ik nam m´n kledingkast onder handen en bewerkte het filmpje uiteindelijk zoals ik in gedachte had. He-le-maal in m´n hum.

 In de avond besloot ik het simpelste, maar lekkerste gerecht te maken en kwam Nick als verassing thuis met zijn tv. Oh mijn god, wat had ik dat gemist zeg! Tv kijken vanuit bed. Dat is wel 2 jaar geleden dat ik dat voor het laatst heb gedaan.

Woensdag moest ik weer werken en wist niet hoe snel ik naar huis moest gaan. Ik maakte snel m´n avondeten klaar en ben daarna meteen in bed gaan liggen haha. Het was echt pas kwart over 7 hahah. Ik besloot dus eerst maar even wat te lezen en om 8 uur mocht ik tv kijken met wat lekkers van mezelf 🙂

IMG_2849

Allebei de katten kwamen even buurten en kijk nou…. smelt.. ❤

IMG_2850

Donderdag moest ik tot laat werken en had ik echt geen zin om te koken. Ik probeerde creatief te denken en dit kwam er uiteindelijk uit haha. Voor, hoofd en nagerecht.

Vrijdagavond had ik eindelijk weer weekend en moest ik mij haasten naar het stadion van Volendam. Nick is fysiotherapeut daar en zo konden wij gratis een wedstrijdje meekijken.

IMG_2852

En ik was niet alleen. M´n familie kwam ook gezellig mee om ze aan te moedigen. Zo leuk om zoiets samen te doen 🙂

IMG_2856

Vrijdagnacht werd ik al om 3:00 wakker!! Echt, jezus. Ik kwam ook niet meer in slaap en ben maar vakanties gaan kijken en heb ik Londen geboekt nog voor m´n verjaardag. Ja, again. Ik ben echt zó verliefd op die stad dus over drie weken vliegen we weer die kant op! Kan niet wachten!!!

IMG_2886IMG_2889

Zaterdagochtend verveelde ik me weer en maakte ik weer een schoonmaakfilmpje. Waarschijnlijk zit echt niemand daar op te wachten haha, maar goed, ik vind het maken ervan alleen al leuk genoeg om het te doen. M´n huisje zag er weer spik en span uit! En ik ben er ook zo blij mee met hoe het er nu uitziet. Rustig en simpel 🙂

IMG_2954

Na vorig weekend was ik helemaal genezen van het uitgaan dus bleef ik lekker thuis. Samen met Nick heb ik een film gekeken en mocht ik een masker aanbrengen op zijn gezicht. Ik koos meteen de grappigste uit haha. Ik mocht helaas geen foto maken van hem toen het erop zat, maar ik heb me dood gelachen.

IMG_2955

Vanmorgen gebeurde er iets heel vreemds. Ik werd wakker en dacht; NU wil ik naar de sportschool. Ja, heb ja haar weer, hoor ik je denken. Maar ik wil het echt al een tijdje en er zit er één hier in de straat. Ook ging Nick met me mee om mij een beetje te begeleiden, zodat ik tenminste wist waarmee ik bezig was en ik moet je zeggen, op deze manier is er een kans dat ik het vol kan houden. Nu moet ik alleen Nick nog overhalen dat hij daar ook gaat sporten, maar dat gaat me wel lukken ghehe…

Als salontafel had ik altijd een klein, rond, gouden tafeltje staan. Het stond enig, maar ik werd helemaal gek dat ik er precies één glas op kwijt kon. Dus ja hoor, ik moest á la minute naar de Ikea. Ik scoorde deze zwarte tafel en ben er helemaal blij mee. Ik wil sowieso al het gouden spul m´n huis uit en alles bruin, zwart en wit houden 🙂 Voor hoelang weet niemand natuurlijk haha.

Tot volgende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s