Iedere zondag deel ik mijn foto´s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn telefoon. Het was weer een heerlijke, sportieve week die voorbij vloog. Scroll verder om meer te lezen 🙂

IMG_3238

Maandag na m´n werk maakte ik een simpele spaghetti bolognese. Ik ben de laatste tijd zo bezig met ´bijzonder´ koken, dat ik helemaal vergeet dat zoiets simpels ook gewoon lekker is. En goedkoop.

Dinsdag was ik alweer vrij en maakte ik voor mezelf een lekker kopje koffie met havermelk. Echt helemaal verslaafd daaraan haha. Omdat ik weer zoals altijd vroeg wakker was besloot ik om naar de sportschool te gaan. He-le-maal leeg, heerlijk! Ik denk dat ik eindelijk een sportschool heb gevonden waar ik me thuis voel. Zo min mogelijk mensen zien mij uitgeput raken na 1 minuut hardlopen hahaha.

Eventjes later ging ik met Nick een rondje door het stadje lopen en kwamen we een prachtige spiegel tegen die perfect in mijn huisje paste. Ik ben er zo blij mee! Het enige wat iets minder is, is dat mijn vorige spiegel me slanker maakte en deze spiegel mij breder maakt… Of ik ben gewoon breed, kan ook.

IMG_3242

Rond lunchtijd ging ik weer bij Zomaar eten met Romy ❤ Ondertussen weten ze daar precies wat we altijd willen hebben haha.

In de avond plofte ik weer lekker op de bank met mijn badjasje aan en genoot ik van mijn bordje kip gyros. Echt m´n nieuwe favoriete gerecht 🙂

Woensdag na m´n werk besloot ik weer om te gaan sporten. Ja, het moet niet gekker worden haha. Maar sinds ik mezelf telkens zie in die spiegel denk ik, mijn god Mart.. Denk aan de zomer. Ook kocht ik van een cadeaubon dit boek. Echt geweldig. Tot nu toe hou ik me nog redelijk goed aan mijn goede voornemens en dit boek zou me erbij moeten helpen. Ik probeer echt wat zuiniger te leven (al ging dit een beetje de verkeerde kant op in januari), maar nu ben ik weer helemaal gemotiveerd. Ik ben echt een ´Albert Heijn bonus´ jager en probeer mijn boodschappen zo goedkoop mogelijk te doen. In dit kookboek staan gerechten waarvoor je weinig producten nodig hebt en ik ben helemaal fan!

Even wat poezenkinderen in beeld ❤

Donderdag bedacht ik me ineens dat ik bijna geen fruit meer at, dus rende ik naar de Albert Heijn na m´n werk. Helaas was dat niet het enige waar ik mee thuis kwam… Ik ben ook weer zo iemand die nu gaat denken van: ´Oh, ik sport toch…..´ Oeps.

IMG_3254

Het is de meeste wel opgevallen dat ik een zo geordend mogelijk leven wil leiden, omdat dat veel rust in m´n hoofd brengt. Daarmee bedoel ik ook mijn tas. Vroeger zat m´n tas echt vol met elastiekjes, oordopjes, papiertjes, etc. Nu ziet mijn dag er elke dag zo uit als ik naar het werk ga 🙂 Goed he?

IMG_3255

Vrijdag haalde ik weer sinds lange tijd een koffie bij Joe & the Juice! Had ik wel verdiend vond ik.

IMG_3256

Weekend! De laatste paar weken zien mijn weekenden er wat rustiger uit dan normaal haha. De wijntjes zijn kopjes thee geworden en ik vind het heerlijk. Als ik een paar weken niet meer ben uit geweest besef ik weer hoe lekker het is als je het hele weekend fit bent en productief kan zijn. Dus ik probeer dit nog even vol te houden. Melissa kwam gezellig langs en we hebben de hele avond lopen kletsen.

Zaterdag werd ik dus top fit wakker en huppelde meteen weer naar de sportschool. Jongens, ik begin het nog leuk te vinden ook. Toch moet ik nog steeds Nick overhalen om ook te gaan, want in m´n eentje is het soms best saai.

Omdat het zondag zou gaan stormen wilden Nick en ik iets leuks doen zaterdag. Een jaar geleden waren we een middagje wat gaan drinken in Haarlem. Ze hadden daar echt de lekkerste wijn ever, dus besloten we naar hetzelfde tentje te gaan.

We hebben heerlijk de hele middag daar gezeten en maakte een foto van de fles. Het was echt super gezellig ❤

IMG_3266IMG_3267IMG_3268

In de avond gingen we naar Zomaar met de familie. Ze hadden een Indonesische avond georganiseerd en toen opa en ik hoorde dat ze nog 6 plekjes beschikbaar hadden wisten we niet hoe snel we moesten reserveren. We hebben echt héérlijk gegeten en heel veel gelachen met z´n alle ❤

Na het eten lag ik weer vroeg in bed en hebben we zondag tijdens de storm alleen maar Netflix gekeken en wat opgeruimd! Een relax weekje dus 🙂 Tot volgende week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: