Weekly diary 7 (2020)

Iedere zondag deel ik mijn foto´s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn telefoon. Dat zijn er niet veel deze week 🙂 Maar dat komt ook misschien een beetje, omdat ik m´n blog al aan het maken ben om 7:00 zaterdagochtend. Dus al het leuke moet nog komen haha.

IMG_3553

Maandag na m´n werk vond ik weer de energie om de sportschool te bezoeken. Nick heeft deze week ook een sportschema voor mij gemaakt, zodat ik in ieder geval een béétje een routine heb en niet als een kip zonder kop van het ene apparaat naar het andere apparaat ren.

Dinsdagochtend had ik flink het ´alles moet NU schoon´ virus te pakken. Mijn keukenkastjes zien er momenteel uit als een voorraadkast en alle merken staan netjes naar voren. Telkens wanneer ik m´n kastjes open doe ben ik helemaal gelukkig, het gaat echt nerrrgens over haha. Nick durft nauwelijks nog iets te pakken.

IMG_3557

Dinsdagavond had ik gekookt. Ik weet niet zo goed wat er mis was gegaan in mijn gerecht, maar gadverdamme. Alles kon zo de prullenbak in en snel brachten we een bezoekje aan de febo haha.

IMG_3559

Woensdag voelde ik me niet zo lekker in m´n vel en trakteerde mezelf op een heerlijke koffie en een lekker broodje ❤

Gelukkig weet Nick me altijd vrij snel weer gelukkig te maken. Bij thuiskomst van m´n werk stond er een heerlijk bordje eten voor me klaar en had hij de tafel heel romantisch gedekt haha.

IMG_3562IMG_3563

De volgende dag was het Valentijnsdag. De één vind het onzin en de ander (zoals ik) kan mega teleurgesteld zijn als je niks krijgt hahaha. Om 7:00 ging de wekker van Nick en had hij een heerlijk ontbijtje in gedachte om voor mij te gaan maken. Super lief, maar ik was net op tijd om hem tegen te houden, aangezien ik geen hap door m´n keel krijg in de ochtend. Dus kreeg ik een lief kaartje op mijn bord en zijn we in de avond lekker gaan Netflixen met hapjes erbij!

IMG_3564

Vanmorgen werd ik dus uit mezelf al om 6:00 wakker. Ik kon echt niet meer slapen dus ben ik m´n bed uitgegaan en het hele huis gaan schoonmaken. Wasje erin en ik dacht meteen even mijn blog afmaken. Maar ondertussen werd ik te veel afgeleid door vakantieaanbiedingen. Sinds gister heb ik te horen gekregen dat mijn vakantie was goed gekeurd en ik kon nergens anders meer aan denken. Mallorca, Bali, Mykonos, overal wilde ik wel heen. Tot ik zag dat een vliegticket naar Curacao mega goedkoop was. Twee jaar geleden heb ik daar echt de vakantie van m´n leven gehad dus snel ging ik opzoek naar een leuk hotel. Uiteindelijk kwam ik bij een super leuk B&B appartement voor maar 400,-!!! Nou ik was niet meer te houden natuurlijk en voor we het wisten hadden we onze vakantie geboekt naar Curacao! Ik ben echt zooooo enthousiast en kan niet wachten om Nick van alles te laten zien 🙂 Het is sowieso 3 jaar geleden dat wij voor het laatst samen op vakantie zijn geweest, maar wat heb ik dat gemist ❤

Nu is het ondertussen bijna 18:00 en lig ik al de hele dag op de bank met buikpijn. M´n plannen voor vanavond heb ik afgezegd en ga lekker vroeg m´n bedje in!
Tot volgende week 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s