Weekly diary 8 (2020)

Iedere zondag deel ik mijn foto´s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn telefoon. Ik lig al ongeveer drie dagen ziek op de bank en ik kan al kotsen wanneer ik deze zin typ dus hier effe snel; blog nummero 8.

IMG_3748

Ieuwl, gadver haha. Dit is echt een ranzige foto, maar het was echt goddelijk. Nick en ik besloten even restjes op te maken wat we in huis hadden en konden zo een Mexicaanse bowl in elkaar flansen. Er zit zelfs doritos chips doorheen gemalen. Echt, heerlijk.

Dinsdag was ik samen met Nick een dagje vrij. We zijn in de ochtend wat gaan drinken bij Zomaar en nee dat broodje kaas is niet van mij, maar van Nick. Ik probeer nog steeds zo min mogelijk zuivel te eten. Ik had überhaupt geen honger dus werd het voor mij alleen een kopje koffie. Omdat het zulk lekker weer was besloten Nick en ik samen nog even een terrasje te pakken. Ons eerste terrasje van 2020! Romy kwam ook nog gezellig langs 🙂

IMG_3751

Ik was even bang dat ik dit ding voor niks had gekocht, aangezien ze er allebei niet in gingen liggen. Maar gelukkig zijn ze allebei helemaal fan. Hoe schattig is dit ook?

IMG_3752

Dinsdagavond had ik zin om m´n gameboy er weer eens bij te pakken. Ik was vroeger echt zo verslaafd aan dit ding. Sims Urbz was echt m´n favoriet. Oh en Donkey Kong.

IMG_3754

Sinds ik m´n vakantie heb geboekt naar Curacao wil ik serieus gaan opletten (again) op m´n eten. Over drie maanden stappen we al het vliegtuig in en ik wil natuurlijk wel effe die summerbody op m´n Instagram foto´s hebben. Dit is dus vanaf nu m´n lunchpakketje naar m´n werk plus nog wat normale crackers met beleg. Al heb ik nu na een paar dagen ziek te zijn geweest m´n ideale gewicht al bereikt, dus nu gaat het alleen nog maar om de ´vorm´.

IMG_3756

Na m´n werkweek bij de baby´s ging ik ook weer een zaterdagje werken bij Blom. Nog drie weken en dan is het voorgoed voorbij. Het bedrijf is verkocht en gaat dus helemaal weg. Zo raar… Daarom vind ik het alleen maar leuk om er nog een paar keer te werken 🙂

Na het werken bij Blom wilde ik uiteten gaan met Nick. Terwijl ik al aan het nadenken was wat ik wilde eten kwam Nick spontaan met het idee om te gaan carnavallen. In een seconde tijd vonden we nog een goedkoop hotel in de buurt van Breda en in vijf minuten tijd moest ik mijn outfit bij elkaar vinden, omdat de H&M zou gaan sluiten. Ik vond een legerjurkje en Nick ging als Ash van Pokémon. Binnen 30 minuten zaten we in de auto op weg naar Breda. Zo spontaan zijn we nog nooit geweest en we vonden het heerlijk. Toen we aankwamen bij het hotel bleken we de laatste kamer te hebben en kregen we een upgrade naar Junior Suite. Heeeeeerlijk. Snel maakte we ons klaar en gingen we naar Romy en Kirsten die al druk aan het feesten waren. Eigenlijk waren we iets te laat, maar goed.. die twee uurtjes waren heel gezellig hahaha. Om 01:00 waren we alweer in ons hotel en hebben we heerlijk geslapen.

Zondag vertrokken we weer vroeg naar huis. Ik had al twee dagen last van m´n rug en werd in de avond ook ineens niet lekker. Dus nu lig ik er zo bij al een paar dagen… Hoop dat ik snel opknap, aangezien ik zaterdag naar Londen ga! Zoooveel zin in 🙂

Tot volgende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s