Weekly diary 10 (2020)

(Bijna) iedere zondag deel ik mijn foto´s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn telefoon. Omdat ik vorige week de hele week ziek op bed heb gelegen vond ik het niet de herinneringen waard om over te bloggen, dus vandaar was er even een weekje geen blog. Nu ben ik weer helemaal beter en heb ik een heerlijke week gehad! 🙂

IMG_4353

Vorig weekend was ik samen met Nick een weekendje naar Londen. Zondagavond zouden we terugvliegen, maar op het laatste moment werd de vlucht gecanceld en moesten we een nachtje langer blijven. Toen we eenmaal thuis kwamen waren de katjes niet meer bij ons weg te slaan, zo lief ❤

IMG_4354

Dinsdag was m´n laatste dagje vrij en besloot ik weer drastische maatregelen te nemen in het leven. Ik had natuurlijk uit verveling duizend filmpjes gekeken over gezond eten toen ik ziek was (altijd nét wanneer het te laat is) en kwam toen uit bij dit gore drankje. Elke ochtend neem ik nu hier een eetlepel van met water op een lege maag. Ben benieuwd wat het m´n leven gaat brengen haha.

Het was dinsdag heerlijk weer en ging ik een rondje wandelen in m´n uppie. Ik hou echt van wandelen en zeker zo in de kou met het zonnetje erbij. Zo een oma… Maar goed, toch weer fijn voor de stappenteller! Want uh, moet toch over drie maanden naar Curacao hé….

IMG_4358

In de middag had ik afgesproken met oude collega`s van Blom en zijn we wezen lunchen bij Brasa. Daarna ben ik nog even het stadje in gegaan en kocht ik wat spulletjes, waaronder dit schattige, kleine dienblad voor 1,99 bij de Action. Echt totaal onnodig, maar hoe leuk is dit om te tillen van de keuken naar de bank HAHA. Ik irriteer me alleen dood aan m´n kleuren schaaltje, ik wil alles zwart en wit hebben, sinds een paar uur.

Ook kocht ik dit dienblad bij de Casa voor 7,95! Ik wilde graag iets hebben waar ik al mijn tafel attributen op kon neerzetten, waaronder mijn fruit. Bij de Xenos vond ik een schattig paashaasje en een lekkere geurkaars. Ik ben er helemaal blij mee! 🙂

 Woensdag was m´n eerste werkdag weer na 1,5 week en ik had meteen weer energie voor honderd. Ik word zo zo zo blij van die baby´s. Bij thuiskomst ging ik lekker kokkerellen. Ik maakte falafel balletjes met groente en rijst.

IMG_4363

Donderdag was weer een heerlijke werkdag. We hadden maar 5 kindjes, dus was er extra veel tijd om te knuffelen ❤

Vrijdagavond betekende voor mij geen weekend, want zaterdag moest ik werken bij Blom. Ik was lekker een avondje alleen en ben wegkijk films gaan kijken op Netflix samen met de katjes.

IMG_4389

Ik weet dat ik dit al eerder heb getypt, maar zaterdag was het dan echt zo, mijn allerlaatste werkdag bij Blom. Hier en daar hielp ik nog een dagje, omdat mensen op vakantie waren en omdat ik het gewoon leuk vind, in de horeca werken. Maar nu is het bedrijf verkocht en zal 19 maart voor het laatst open zijn. Zo raar vind ik het, want na 8 jaar daar te hebben gewerkt voelde het altijd als een soort thuis komen wanneer ik daar naar binnen liep. Maar goed, ik ben dankbaar voor de tijd die ik daar heb gehad en heb geleerd wat hard werken is. Mijn baan die ik nu heb is echt niks vergeleken met hoe hard ik daar werkte hahaha.

Zaterdagavond ging ik weer eens op pad. Ik heb gewoon 1,5 maand elk weekend thuis gezeten, echt oh mijn god. Maar goed, we hadden afgesproken om te gaan bowlen. Ik had me er al op voorbereid dat ik laatste zou worden, maar ik gooide gewoon tot mijn grote verbazing de eerste strike! Ik eindigde als vierde van de zes, dus best oke. En maar een paar punten verwijderd van Nick ghehe! Na het bowlen deden we nog een drankje bij Brasa en verhuisde we later naar de Artiest. Zó niks gemist die 1,5 maand, dus om half twee waren we alweer thuis!

Vanmorgen was ik fris en fruitig en hadden we onze weekboodschappen gehaald. Ik heb lekker de hele koelkast gesopt en opnieuw ingedeeld. Jongens, wat een heerlijk gevoel toch weer haha.

IMG_4396

Na het hele huis te hebben schoongemaakt ben ik lekker aan de eettafel gaan zitten om te plannen, een to do list voor deze week te maken en ben ik nu mijn blog aan het schrijven. Nick is rugbyen dus heb ik weer alle tijd voor mezelf en m´n tutteldingen. Die jongen wordt af en toe niet goed van me haha but he loves me anyway ❤

Tot volgende week! X

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s