Weekly diary 11 (2020)

(Bijna) iedere zondag deel ik mijn foto´s die ik de afgelopen week heb gemaakt met mijn telefoon. En wat vóór een week was dit. Ik praat, denk, droom nergens anders meer over dan over corona. Een week geleden hield ik nog alleen maar gesprekken over eten en nu is het alleen nog maar over corona. Verder in deze blog zal ik vertellen wat het effect van corona heeft op mijn leven 🙂 Maar laten we beginnen bij het begin:

IMG_4535

Zoals elke dinsdag had ik weer afgesproken met Romy en zijn we een koffie´tje gaan doen bij Zomaar. Zo raar om te bedenken dat ze nu dicht zijn en ik al de hele ochtend heb geprobeerd een koffie te maken zoals zij hem maken..

IMG_4536IMG_4539IMG_4538IMG_4542

Nog steeds ben ik elke dag bezig om mijn leven zo relax mogelijk te maken, aangezien ik zó een stresskip kan zijn. Ik kocht dinsdag wat kleine dingetjes om mijn lades weer heerlijk te ordenen. Mijn vorige besteklade was één ongeorganiseerd zooitje. Ik had wel 50 van die klemmetjes om zakjes mee dicht te maken, welke mongool heeft dat nou nodig? Dus ik ben weer gaan weggooien en dit is het resultaat.. Netjes hè? Ook had ik wat meer make-up bakjes gekocht, zodat alles wat minder bij elkaar zou liggen. Helemaal gigantisch blij mee. Met die keuken kan ik daarentegen elke dag wel bezig mee zijn. Dan vind ik het fijner als m´n glazen onder in een kastje staan en een dag later denk ik weer; neuh… boven is beter. Ondertussen heb ik dit van mezelf geaccepteerd en kocht ik weer wat bakjes om m´n ontbijtlade te ordenen. Van zwarte bakjes ben ik overgestapt naar witte bakjes HAHAHA. Verschrikkelijk, maar veel beter voor mijn gevoel. Veel ruimer…. OKE en het laatste, de WC. Ik werd telkens duizelig als ik m´n WC binnen liep van al die frutsels. Dus ook daar moest verandering in komen. Ik hoor je al denken; ´Goh, gezellig Mart..´ Maar nee, nee, zo hoort een WC te zijn vind ik. Strak en netjes.

IMG_4537

Ook wilde ik al heel lang een elektrische tandenborstel en nu waren ze in de aanbieding bij de Kruidvat. Twee dagen later kwam ik erachter dat er een timer op zit, maar ik heb de gebruiksaanwijzing al weggegooid dus snap er niks van. Hij doet het in ieder geval!

 De rest van de dag heb ik lekker het huishouden een beetje gedaan en Netflix gekeken.

IMG_4545

Woensdag moest ik weer aan het werk en toen ik naar huis ging zag ik deze prachtige lucht ❤

IMG_4546

Bij thuiskomst stond dit heerlijke bordje voor me klaar!
Noodles
Roerbakmix
Woksaus
Satésaus
Augurk
Gebakken uitjes
Gekookt eitje
Super simpel én vegetarisch!

IMG_4547

Ik denk dat vanaf vrijdag pas bij mij echt het besef kwam dat het corona virus niet niets is. Ik moest gewoon werken en van de 10 kindjes had ik er uiteindelijk maar 3, waarvan ik er 2 naar huis heb moeten sturen met milde klachten. Het was een érg lange dag zo met één kindje en ik vroeg mij meteen af hoe dit verder zou gaan verlopen.

IMG_4549

Zaterdag was ik natuurlijk vrij en mocht ik een nieuwe telefoon uitzoeken. Héérlijk om weer helemaal opnieuw te beginnen. Ik ben ook zo iemand die niks overzet van haar oude telefoon naar haar nieuwe telefoon. Nee, lekker weer alles netjes, opgeruimd en nieuw. Love it ❤

In de middag gingen Nick en ik lunchen met m´n opa. Als ik toen had geweten dat, dat voorlopig m´n laatste lunch zou zijn buiten huis én met m´n opa, had ik er nog meer van genoten dan dat ik al deed. Het was heel gezellig en hebben lekker op de terugweg een ijsje gehaald, want daar was het wel weer voor!

Zondag zou ik een afscheidsborrel hebben bij Blom, maar omdat Nick best verkouden is hebben we het risico niet genomen en zijn we lekker thuis gebleven. We zijn alleen voor boodschapjes even naar buiten geglipt, maar what the fack… Nog steeds vraag ik me af waarom je boter en wc papier gaat hamsteren, maar goed.. Wat een ellende. Ik kocht uit voorzorg twee puzzels mocht ik thuis moeten zitten…

En dat moet ik.
Na de persconferentie is het op mijn werk één chaos geweest. Ik werk in de kinderopvang en zoals je weet zijn wij nu gesloten, behalve voor de kindjes met ouders die we niet kunnen missen in de maatschappij. Na twee dagen veel onduidelijkheid en uiteindelijk geen kindjes weten we eindelijk wat de gang van zaken zijn. Ik zit sowieso een week thuis en moet paraat staan als dat nodig is. Verder krijgen wij allemaal een aangepast rooster, waardoor we misschien maar 1 of 2 keer hoeven te werken de komende tijd. Nick zit ook tot 6 april thuis, dus me in m´n eentje vervelen doe ik niet! Maar het is wat… Ik hoop dat iedereen gezond zal blijven en tot volgende week 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s