Weekly diary 12 (2020)

(Bijna) iedere zondag deel ik mijn foto´s die ik de afgelopen weken heb gemaakt met mijn telefoon. Deze week was de eerste week dat ik thuis heb gezeten. Of tenminste ´zo goed als´. Ik heb geen balkon of tuintje, dus op een gegeven moment móest ik wel even een fris neusje halen, anders werd ik gek.

Maandag moest ik nog wel gewoon naar de opvang toe, omdat het niet duidelijk was of er wel of geen kindjes zouden staan voor de deur. Uiteindelijk stond er dus niemand en hebben we de groep goed schoongemaakt en een héél rustig dagje gehad.

Dinsdag was ik ´vrij´ en wilde ik héél graag nog snel naar de Ikea om bakken te kopen en een ladekastje voor naast m´n bureau. En thank god had ik dat gedaan, want de Ikea was de volgende dag gesloten. Ik heb heerlijk een middagje de bakken en lades ingedeeld en alles heeft nu netjes een plek. Wat mij erg heeft geholpen om een net en georganiseerd huis te krijgen is ervoor te zorgen dat alles een ´thuis´ heeft. Schaar op een vaste plek, batterijen op een vaste plek, etc..

IMG_0759

In de avond ben ik mijn blog gaan schrijven (weer te laat ja) met een lekkere pizza en een wijntje 🙂 De laatste tijd kost het me veel energie en tijd om een blog te schrijven, want mijn laptop is zooooooooo langzaam dat ik dat ding nog net niet het raam uit smijt.

Woensdag was dan m´n echte eerste thuis werkdag. En ik kan je vertellen dat het op m´n lijf geschreven is. Echt heer-lijk. Ik heb met mezelf afgesproken en weet van mezelf dat ik wel structuur nodig heb in m´n leven. Net een baby. Maar goed, elke dag mag ik niet langer dan 9 uur in m´n bed liggen, ga ik gewoon netjes in de ochtend douchen en maak ik mijn huis schoon. Ook maak ik voor elke dag een ´to do´ lijstje met wat dingen voor m´n werk en dingen als; een boek lezen, stukje wandelen of sporten. En op die manier vliegen m´n dagen voorbij en probeer ik zo veel mogelijk te genieten van de vrijheid die ik nu toch eigenlijk heb. Ik ben sowieso al een huismusje, dus voor mij veranderd er vrij weinig haha.

 De nagelstudio was wel nog open en besloot ik daar heen te gaan nu het nog kon. Natuurlijk hadden zij ook strenge maatregelen genomen, dus zat ik daar gezellig in m´n eentje met een servet voor m´n gezicht 🙂 Ik heb ze dit keer maar zo kort mogelijk gedaan, zodat ik straks niet met 10 cm lange nagels thuis zit. Op dit moment hebben zij ook hun studio moeten sluiten, wat natuurlijk heel begrijpelijk is!

IMG_0766

In de middag had ik ook nog een heerlijke bananen brownie gebakken en zijn Nick en ik lekker op de bank gaan Netflixen. Ik probeer echt zo min mogelijk tv te kijken nu ik thuis zit, omdat ik daar alleen maar lui van word.

Donderdag moest ik toch nog even naar de groep om wat dingetjes te regelen en te maken. Ik zette mijn lievelings album op (van Yuki) en flanste alles even in elkaar. Om 13:00 kon ik weer naar huis en was de groep helemaal lente ready.

Eenmaal thuis ben ik op de bank gaan lezen en zaten de beide katjes gezellig naast me. Die vinden het overigens helemaal niet erg dat we elke dag thuis zijn en knuffelen ons mega veel ❤ Ook keken we weer de zoveelste persconferentie. Ik heb me nog nooit zo erg verdiept in het nieuws haha. Elke minuut refresh ik nu.nl. Ook begint Nick zich aardig te vervelen thuis..

Vrijdag…. hmm… geeeen idee meer wat ik heb gedaan haha. Ik heb namelijk alleen deze 3 foto´s. Ik zal wel weer m´n huis hebben schoongemaakt. Heb laatst zelfs op m´n knieën de plintjes afgenomen met een doekje.

IMG_0779

Zaterdagochtend werd ik wakker en had ik zin om te sporten. Want ja, zoals je ziet: schrijf ik me een keer weer in bij een sportschool, moeten ze de deuren sluiten!
Ik drukte een danslesje aan op YouTube en ben lekker een half uurtje gaan swingen. Nick ging he-le-maal stuk. Ik kan aardig dansen al zeg ik het zelf, maar LENIG, dat ben ik dan weer totaal niet haha. Dus met veel gemopper en gekreun voerde ik alles uit.

Zaterdagmiddag waren we naar het strand gegaan. Waar uiteindelijk een hele ophef over is ontstaan (wat ik heel goed begrijp). Laat even één ding duidelijk zijn.. wij waren NIET op één van die stranden zoals je kunt zien en namen alle maatregelen serieus. Wij zijn in aparte auto´s daarheen gereden, liepen 1,5 meter van elkaar af en voelde ons allemaal prima. Het was niet verboden om naar het strand te gaan en bij Bergen aan Zee was het dus niet druk als dat het in Zandvoort wel was. Wij hebben heerlijk genoten van ons dagje samen en het was heerlijk weer 🙂 Niet iedereen heeft een tuin waar die een frisse neus kan halen.

Bij thuiskomst ben ik lekker gaan puzzelen en kleuren 🙂

En weer heel veel knuffelen met m´n poepie ❤

Zondagmiddag had ik afgesproken met Melissa en Romy. Hier hebben we heel lang over getwijfeld of we het wel of niet moesten doen. Nu voel ik me toch helemaal schuldig dat we het wel hebben gedaan, maar we zagen het als een soort ´voorlopig´ afscheid. Met 1,5 meter tussen elkaar zijn we wezen lunchen bij mij thuis! Het was wel heel gezellig 🙂 In de avond bleef Romy nog even sushi eten en daarna ben ik heerlijk op de bank geploft.

Gisteravond is alleen nog even m´n beste vriendin Tessa langs geweest en nu hebben Nick en ik besloten geen visite meer te ontvangen thuis na de persconferentie van gisteravond. Ook wij willen dat dit snel voorbij is en dat we wel in de zomer naar buiten kunnen en natuurlijk in juni naar Curaçao kunnen vliegen 🙂

Blijf allemaal gezond en tot volgende week! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s